Izglasana zabrana pušenja u zatvorenim prostorima, osim u ovim slučajevima

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma

možete ga samo *

Koja pismenost ....

"Pušenje će biti zabranjeno u prostorijama gdje se poslužuje hrana biće zabranjeno pušenje..."

HEPA

Bravo!

Uzas

Ne pusim, ali prvi ja necu u takve lokale. Vlasnici ako su pametni i ako nemaju bastu neka prodaju i spasavaju sta se spasiti moze. Umjesto da se zakonom regulise ventilacija oni rezu granu na kojoj sjede. Tako udjete u trzni centar a zrak ustajao i smrdi zbog nedostatka ventilacije. Ali mi bosanci cemo se snaci. Imbecilan zakon. Demokratija nisu zabrane. Traba samo napisati da je u objektu dozvoljeno pusenje i ko hoce neka udje, ako nece neka ne udje. Bivsi sam pusac i znam sta je cigara. Iako ne pusim mislim da je ovo glupost i vrijeme ce pokazati.

Roki

Bolje i *neg ostat *...ma pušim ko Turk

Covjek

Nije bitno, bitno je da NAROD SVAKAKO PUSI ZAHVALJUJUCI USTASAMA I CETNICIMA. Na zalost !

Damianusdarcus

Ne pusim, ali prvi ja necu u takve lokale. Vlasnici ako su pametni i ako nemaju bastu neka prodaju i spasavaju sta se spasiti moze. Umjesto da se zakonom regulise ventilacija oni rezu granu na kojoj sjede. Tako udjete u trzni centar a zrak ustajao i smrdi zbog nedostatka ventilacije. Ali mi bosanci cemo se snaci. Imbecilan zakon. Demokratija nisu zabrane. Traba samo napisati da je u objektu dozvoljeno pusenje i ko hoce neka udje, ako nece neka ne udje. Bivsi sam pusac i znam sta je cigara. Iako ne pusim mislim da je ovo glupost i vrijeme ce pokazati. ka Uzas KOJA IMBECILNA IZJAVA, "KO NEĆE DA PUŠI NEKA NE ULAZI" PA MAJMUNE 1000 PUTA SAM HTIO NEGDJE SJESTI I NE MOGU OD KREZUBIH SMRADOVA ILI SJEDNEM NEGDJE I ETO TI DEBILA PORED MENE I ZADIMI... E SADA MARŠ NAPOLJE PA FUNFARITE MARVO ŽUTOZUBA!!!

Bosanac

Ovi gluposti usvoje kome je to bitno nece nam bit ni bolje

Mongo

@Damianusdarcus - Ma hajde! A koliko sam ja puta htio sjesti negdje a neki degenerik poput tebe smrdi s pivom ili nekim drugim alkoholnim smećem, podriguje, prdi i galami u lokalu kao da je sam. Pa se onda malo napije pa malo baljezga pa se onda malo potuče s nekim pa ti se usere u veče. Ili sjedne u auto pa ubije nečije dijete poslije 6-7 piva. Koliko sam puta htio pročitati članak i mahinalno skrolao na kometare a tamo neki tvoj komentar ili nekog sličnog debila koji misli da komentarom nešto mijenja i drži da je pisanje takvih retardinluka sloboda mišljenja i govora. Volio bih samo vidjeti tebe i tvoje bijele zdrave zube i strukturalni sadržaj tvog cortexa i tvoje stavove i ukuse. Jer ti si, Bože, strašni komentator beznačajnih članaka na beznačajnom petparačkom internet portalu. I svakom loncu poklopac, garant FGR Ćudićkin obožavalac i LGBTIQ suporter, pa bi ti mijenjao svijet i Grad u kojem 70% ljudi puši, a 95% njih zapali od muke i jada usljed spoznaje o mjestu u kojem živi i odgaja djecu. Ali ti ćeš, eto, promijeniti svijet i društvo nabolje. Na kurac te nabijem degenerični obožavaoče Bože Vreće i Almasa Smajlovića. Napuši mi se kurca karino obična jadna s internet komentara.

9

selo gori a baba se češlja ......

Ale

Nista opet rijeseno.Samo roknu naljepnicu zona za pusace i to je to. Jel Campara glasao protiv?Taoci smo primitivnih bahatih kurtona

gost

Samo totalna zabrana bez izuzetaka ima smisla..

/ Najnovije